Saavutuksia arkeen ja juhlaan

Haluan tervehtiä teitä kaikkia ja tutustua teihin paremmin. Liittykää seuraamaan, mitä keksin milloinkin tehdä elämässäni. Olen Appchieve nimisen Startup yhtiön Co-Founder ja päivittäiseen työhöni kuuluu elää mielenkiintoista ja vauhdikasta elämää, josta nautin täysin siemauksin.

En ehkä ole paras kirjoittaja ja siksi olenkin suorastaan rakastunut videoihin. Suurin osa sisällöstäni täällä tulee olemaan videoiden muodossa ja vielä enemmän videoita löydät Youtube-kanavastani. Alkuun en aio sen enempää editoida videoita, kenties jotain pientä. Katsotaan miten taidot kehittyvät sillä saralla ja milloin näette ensimmäisiä kunnolla editoituja videoitani.

Tulen tekemään paljon saavutuksia, olen tavoitehakuinen ja kilpailumielinen. Pidän kuitenkin vielä enemmän elämästä nauttimisesta. Olen perheellinen ja saattaa olla että täällä myös vilahtelee perheenjäseniä ja muita tuttavia tai vieras vloggaajia ja muita henkilöitä.

Pyrin pitämään sisällön mielenkiintoisena nimenomaan erilaisten tekemisteni kautta. Startup yhtiömme palvelu on mobiilisovellus ja tulen tekemään sen kautta paljon asioita, tulette kyllä huomaamaan mitä se käytännössä tarkoittaa.

Toivon että viihdyt blogini / vlogini parissa ja ole ihmeessä yhteydessä mikäli yhteistyö tai vieras vloggaaminen kiinnostaa!

Kommentit